نماد سایت ممتاز کلاب: مرجع آموزش و دوره های آنلاین کسب درآمد

چگونه در یک شرکت چند شغل را درخواست دهیم؟

چند نکته مهم قبل از درخواست همزمان برای چند شغل در یک شرکت

وقتی دنبال کار می‌گردید، اینکه برای چندین شغل مختلف درخواست بفرستید، طبیعی است. اما سوال اینجاست که اگر این شغل‌ها در یک شرکت باشند، چند تا می‌تونید درخواست بدید بدون اینکه احساس کنید خیلی ناامید به نظر می‌رسید؟

نظر کارشناسان درباره ارسال چند درخواست به یک شرکت

به تازگی از چند کارشناس در زمینه کاریابی پرسیدیم که نظرشون درباره ارسال چند درخواست شغلی به یک کارفرما چیه و چه نکاتی رو باید در این فرآیند در نظر گرفت.

کمی بیش‌تر با شرایط شرکت آشنا شوید

به گفته سینتیا پونگ، یکی از مشاوران حرفه‌ای و مؤسس یک شرکت مشاوره شغلی و آموزش به نام Embrace Change، وقتی می‌خواهید چندین درخواست رو بفرستید، باید حتماً همخوانی واقعی بین توانایی‌ها، پیشینه و علایق شما با شغل‌های مورد نظرتون وجود داشته باشه.

اهمیت فکر کردن به تصویر شما در ذهن کارفرما

اگر به چندین شغل در یک شرکت درخواست بدید، ممکنه این تصور رو ایجاد کنید که بدون فکر دارید برای همه شغل‌های موجود درخواست می‌فرستید، یا اینکه احساس نیاز شدیدی به کار دارید. این وضعیت می‌تونه به کارفرماها بفهمونه که شما جای دیگه‌ای چندان شانس نداشتید و شاید این زیبنده شما نباشه.

نکاتی برای ارسال تعداد متعادل درخواست‌ها

فارح شرفی، مشاور شغلی و استراتژیست، اعتقاد داره که بهتره تعداد درخواست‌های ارسالی به یک شرکت رو به دو یا سه شغل محدود کنید که با مهارت‌ها و علایق شما همخوانی دارند. ایشون تاکید داره که ارسال درخواست‌های زیادی می‌تونه این پیام رو برسونه که شما دقیقاً نمی‌دونید دنبال چی هستید.

در همین راستا، سیستم‌های پیگیری درخواست‌های کار امروزه به سرعت می‌تونند پیشینه درخواست‌های شما رو برای کارفرماها به نمایش بگذارن.

زمان‌بندی درست برای ارسال درخواست‌ها

گبی دیویس، یکی از کارشناسانی که در حوزه روندهای شغلی و کاریابی در Indeed فعالیت داره، تاکید می‌کنه که بهتره قبل از ارسال درخواست بعدی به یک کارفرما، حداقل دو هفته صبر کنید. به گفته ایشون، در صورتی که خیلی سریع درخواست جدیدی ارسال کنید، شاید به نظر برسه که اشتباه کردید یا به جزئیات توجه نمی‌کنید.

هر درخواست سفارشی و مختص خود

اگر تصمیم گرفتید برای چندین شغل درخواست بفرستید، حتماً هر یک از درخواست‌ها رو بر اساس نوع شغل سفارشی کنید. به گفته دیویس، خیلی مهمه که رزومه و نامه پوششی به‌روزرسانی شده و مخصوص به همان شغل مورد نظر باشند.

کارفرماها احتمالاً قبل از مصاحبه آگاه خواهند بود که شما به چندین شغل درخواست دادید، بنابراین آماده باشید تا در صورت نیاز به سوالات یا ابهامات‌شان پاسخ بدید. اگر از شما پرسیدند چرا به چندین شغل درخواست دادید، می‌تونید بگید که این کار نشانه علاقه عمیق شما به مأموریت و ارزش‌های شرکت است.

مثلاً می‌تونید اینگونه بیان کنید: “بله، من به چندین موقعیت در اینجا درخواست داده‌ام زیرا واقعاً از مأموریت و فرهنگ شرکت هیجان‌زده‌ام. هر کدام از نقش‌هایی که درخواست دادم به شکل متفاوتی با مهارت‌ها و اهداف شغلی من همخوانی داره. برای این موقعیت خاص، بیشتر به این دلیل علاقه‌مندم که…” و سپس بعضی از جنبه‌های شغل که برای شما جذاب‌اند رو بیان کنید.

تأکید بر تطابق واقعی و شور و شوق شما

در نهایت، همچنان که در هر درخواست شغلی دیگری هم این کار را می‌کنید، باید حتماً بر تطابق واقعی شما با شغل و شور و هیجان‌تان برای آن موقعیت تأکید کنید. سینتیا پونگ هم به همین نکته اشاره کرده و گفته که شما باید نشان بدهید که چقدر برای آن شغل و شرکت هیجان‌زده هستید.

در پایان، مهمه که دقیق و با برنامه ریزی به دنبال فرصت‌های شغلی بگردید و برای هرکدوم از اون‌ها جوری تقاضا بدید که نه تنها مهارت‌ها و توانایی‌هاتون رو به خوبی نشون بده، بلکه اشتیاق‌تون رو برای همکاری با اون شرکت هم به وضوح به نمایش بذاره.

برای اطلاعات بیشتر در مورد تکنیک‌های خرید می‌توانید این مقاله را بخوانید.

همچنین در مورد راهکارهای پیاده‌سازی هوش مصنوعی در کسب و کار بیشتر بخوانید.

و در نهایت، تکنیک‌های روانشناسی فروش می‌تواند به شما در جذب کارفرما کمک کند. به همین دلیل می‌توانید این مقاله را مطالعه فرمایید.

خروج از نسخه موبایل