بهترین شیرهای گیاهی برای لاته استارباکس
تجربهای جدید از لاته در کافیشاپ Starbucks
یه روز تصمیم گرفتم تجربهی خودم از کافیشاپ Starbucks رو با یه کم تغییرات بیشتر کنم و لاتهی معمولیام رو با پنج نوع شیر متفاوت امتحان کنم: شیر ۲ درصد، شیر سویا، شیر نارگیل، شیر بادام و شیر جو دوسر. البته نتیجه این بود که فقط یکی از اینها رو دوست نداشتم و دیگه سفارش نمیدم. پس اگه شما هم دنبال تغییراتی در نوشیدنیهاتون هستید، این تجربهی من شاید به کارتون بیاد.
شیر ۲ درصد
اول از همه بذارید بگم که من سالهاست لاتهی ۲ درصد میخورم. این انتخاب اولیهی من بوده و همیشه باهاش راحت بودم. طعم ملایم و کرمی که با قهوه یه ترکیب عالی میسازه.
شیر سویا
شیر سویا شد انتخاب محبوبم. طعمی خاص داره و شاید خیلیها نگران مزهی اون باشن، اما برای من دلچسب بود.
هزینههای اضافه
یه زمانی برای من که همیشه به دنبال جایگزین غیرلبنی برای شیر بودم، هزینههای اضافه خودش یه چالش بود. به طور متوسط هر بار حدود ۰.۸۰ دلار اضافه میدادم تا لاتهام رو با شیر غیرلبنی بخورم. اما این هزینهها به مرور زمان جمع شد و در نهایت تصمیم گرفتم دوباره به همون شیر ۲ درصد برگردم.
فرصتهای جدید با Starbucks
تا اینکه اخیرا Starbucks از نوامبر دیگه هزینهی اضافی برای شیرهای جایگزین نمیگیره. خب من هم گفتم از این فرصت استفاده کنم و یه بار دیگه همهی شیرهای جایگزین رو امتحان کنم.
شیرهای جایگزین امتحانی
لاته ۲ درصد معمولیام رو دوباره سفارش دادم و به همراهش لاتههایی با شیر سویا، شیر نارگیل، شیر بادام و شیر جو دوسر هم گرفتم. هر کدوم رو هم با شکر و هم بدون شکر امتحان کردم تا ببینم چه طعمی بهتره.
شیر نارگیل
شیر نارگیل یه طعم استوایی به لاته میده. بعضیها دوست دارن که نوشیدنیشون طعم نارگیل داشته باشه، اما برای من یه کم بود. با این حال، اضافه کردن شکر بهش کمک کرد تا طعمش بهتر بشه.
شیر بادام
این یکی رو راستش خیلی دوست نداشتم. طعمش برای من کمی تلخ بود و حتی با اضافه کردن شکر هم نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم. شاید برای کسایی که شیر بادام رو دوست دارن، گزینه خوبی باشه، اما برای من نبود.
شیر جو دوسر
این یکی خیلی سورپرایز کننده بود. طعم نرم و کرمیای داشت که با لاته عالی هماهنگ شد. من قطعا دوباره یکیشو سفارش میدم.
مزایای جدید برای طرفداران محیط زیست
نکتهی جالب اینه که از وقتی Starbucks هزینهی اضافی برای شیرهای غیرلبنی رو برداشت، این گزینهها برای طرفداران محیط زیست و کسانی که به دلایل سلامتی یا حساسیت به لاکتوز از شیرهای غیرلبنی استفاده میکنند، خیلی مقرون به صرفهتر شده. حالا دیگه با خیال راحت میتونید انواع شیرها رو بدون نگرانی از هزینههای اضافی امتحان کنید و ببینید کدوم یک از شیرها بهتر با سلیقهی شما سازگار هست.
تجربههای جدید در کافیشاپ
در نهایت، اگه شما هم مثل من دنبال تجربههای جدید در کافیشاپهای محبوبتون هستید، پیشنهاد میکنم خودتون یه بار امتحان کنید. تجربهی طعمهای جدید شاید بتونه دید شما نسبت به نوشیدنیهای همیشگیتون رو تغییر بده و حتی ممکنه گزینهی مورد علاقتون رو پیدا کنید.
بر اساس تجربهی من، انتخاب بین شیرهای مختلف کاملاً به سلیقه شخصی و تمایل شما به امتحان کردن طعمهای جدید بستگی داره. با این اوصاف، حالا دیگه نوبت شماست که تصمیم بگیرید کدوم ترکیب رو میخواید امتحان کنید. نوش جان!
برای مطالعه بیشتر دربارهی چرا فروشگاهها به سمت بی نظمی میروند؟ یا چگونه Surefront صنعت خردهفروشی را متحول کرد؟ میتوانید به مطالب مرتبط سر بزنید.
دیدگاهتان را بنویسید